Els premis E-TECH 2022 són organitzats per l’AENTEG


L’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) és la patronal del sector tecnològic de les comarques gironines. Els seus objectius són establir punts de contacte i sinergies entre els seus associats i entre aquests i terceres parts, la coordinació i defensa dels interessos del teixit d’empreses tecnològiques gironines, la interlocució davant les entitats governamentals, els serveis als associats i la divulgació i el foment de les noves tecnologies entre la ciutadania. Actualment compta amb prop d’un centenar d’associats, que sumen més de la meitat del volum de facturació del teixit a les comarques gironines.

La convocatòria de l’edició 2022 dels Premis E-TECH romandrà oberta del 24 de maig al 20 d’octubre, i la gala d’entrega té prevista la seva celebració el dilluns 14 de novembre a l’emblemàtic auditori Josep Irla, on s’hi han desenvolupat les gales els darrers anys. Aquesta gala vindrà acompanyada d’una sèrie d’esdeveniments, amb els que conformarà una jornada dedicada a les empreses associades a l’AENTEG i al teixit productiu gironí. No és l’única novetat que presenten els Premis E-TECH enguany, ja que les categories s’han reformulat.

Els Premis E-TECH 2022 reconeixen les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques Gironines que amb la seva tasca, projectes i iniciatives, han contribuït al llarg de l’any a la difusió i el desenvolupament de les noves tecnologies.

https://www.aenteg.com/index.php/actualitat-aenteg/premis-digitals-e-tech