Després d’uns mesos de treball amb l’equip al complet, al mes de juny del 2022 neix el portal de cotxes d’ocasió 100% en català: ocasió.cat

OCASIO.cat és una plataforma nascuda a Girona, amb la direcció i l’experiència del CEO Christian Iniesta, del grup Grinicat, amb una visió de creixement conjunt amb tots els col·laboradors del teixit empresarial del sector automobilístic.

El portal web de cotxes d’ocasió 100% en català

Per una banda, el portal web de cotxes d’ocasió 100% en català d’ocasio.cat , ofereix la possibilitat d’anunciar la venda de cotxes de particulars de forma gratuïta, amb possibilitat de destacar el seu anunci.

D’aquesta manera, i sense cap tipus de comissió, el portal web de cotxes d’ocasió 100% en català posa a disposició de venedors i compradors un espai virtual o entendre’s.

També els concessionaris poden optar per una opció de pagament que els permet anunciar fins a 10 cotxes de la seva oferta amb una tarifa mensual molt atractiva.

I pels grans venedors tenim paquets de gran volum dissenyats per afavorir els seus negocis a tot el mercat en llengua catalana, contactant amb nosaltres per a preus especials.

El portal web de cotxes d’ocasió 100% en català per a empreses d’aquí

La visió de conjunt i de beneficis per als emprenedors i empreses de Catalunya, és una màxima dins de la missió de la plataforma que, no només és un portal web de cotxes d’ocasió 100% en català sinó que, pretén donar visibilitat i veu al sector empresarial i empresarial automobilístic.

La visibilitat es pretén aconseguir gràcies als espais publicitaris a diferents ubicacions del portal web, i que es poden contractar per períodes mensuals.

I per donar veu a les empreses hem obert una opció de continguts especials al nostre Bloc, a la secció de notícies, per tal de crear articles especials i patrocinats sobre determinats productes i serveis, d’una forma totalment personalitzada.

Per altra banda, el portal web de cotxes d’ocasió 100% en català, ofereix serveis paral·lels com ara assegurances, certificacions, opcions financeres, garanties,…  amb el propòsit de oferir un servei complet tant pels anunciants que volen vendre el seu cotxe, com pels compradors que volen aconseguir el seu nou cotxe.

Per contactar amb nosaltres pots dirigir-te a la pàgina de contacte des d’aquí.